No niin, tässä sitä taas ollaan... Blogia kirjoittamassa. Saa nyt nähdä mitä tästäkin tulee, mutta yritän parhaani mukaan kirjoitella tänne aktiivisesti ja laadukkaasti. Tässä ensimäisessä postauksessan voisi olla hyvä kertoa jotain minusta ja kaikesta mitä nyt täällä blogissa luultavasti tulee pyörimään, joten tästä lähtee: 

Minä olen neljätoista vuotias tyttö, omistan pikkusiskoni kanssa neljän hevosen tallin jossa kaikki hevosemme asustaakin. Ratsastuksessa tavoitteena kehittyä ja lopulta päästä sinne kilpa kentillekkin kokeilemaan. Ratsastuksen lisäksi tykkään kirjoittamisesta ja Rakastan lukemista, etenkin jos luettavana on J.R.R. Tolkienin kirja. Ja vielä senkin lisäksi käyn päivittäin lätkimässä jousella nuolia tauluun, ja vaikka siinä aika aloittelija olenkin, niin laji kiinnostaa. Näpertelen myös kaikenlaisten käsitöiden parissa ja siitäkin varmaan jotain tulee täällä bloginkin puolella näkymään.

Paavo on kahdeksan vuotias, kirjava, risteytys poni ruuna, jonka säkäkorkeudesta ei ole virallisia mittoja, mutta kotikonstein mitattuna jossain 145-150cm välissä. Hirnu on piensuokki ruuna, kahdeksan vuotta hänkin. Säkää Hirnulla on 145cm. Napsu on kaksikymmentä vuotias risteytys poni tamma, jonka säkä on noin 112cm. Viksu on symppis shettis tamma, joka -toisin kuin P, H ja N- on meillä vain vuokralla.

Äijä on suokki ruuna joka asustaa naapurin tallissa, ja jota käyn välillä ratsastamassa. Tarkoitus olisi tästä ex-ravurista vielä ratsu tehdä, ja näin miellytämishaluisen hevosen kanssa edistystä tapahtuukin nopeasti. Walmis asuu samalla tallilla Äijän kanssa. Kolmivuotias suokki tamma jolle toivotaan tulevaisuutta ravejen parissa. Naksu ja Himmu, äiti ja tytär, shettis kaksikko joka asustaa tuolla naapurustossa.

Siinä nyt tuli jonkun verran esittelyjä. Hevosten esittelyt tosinkin jäivät aika laimeiksi, syynä minun kirjoitus taidot ja niiden puute. Ehkä kuitenkin tajusitte kaiken oleelisen? 

Sanon vielä kerran "oikein hyvää huomenta" vaikka olenin ollut hereillä jo lähemmäs kuusi tuntia ja päivä lähenee puolta. Parempi kuitenkin myöhään kun ei milloinkaan, eikö?

-Randur-